sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kokemukset

Mun mielestä elämän tärkeinpiä tavotteita on onnellisuus ja kokemukset, ne on kaksi aika hyvin käsikädessä menevää asiaa, ja näistä kahdesta käsittelen kokemuksia seuraavaks.

Kokemuksille voi nauraa.. kokemuksille voi itkeä... kokemuksista otetaan kuvia ja kokemuksien takia keräännytään muistelemaan... kokemusten kanssa tärkein asia muistaa on se että muistaa ne kokemukset.... ja siitä se kokemus syntyy... Ei se ole kokemus jos vetää pään täyteen ja heiluu baarin tanssilattialla kaataen ihmisten juomalaseja, Ellei seuraavana aamuna itse muista sitä! Kokemukset muistetaan.

Mun mielestä kokemukset on elämän suola.... sä voit vaikka sata vuotta opiskella ja tienata sikana rahaa, sä vaan raadat ja raadat että sä pääset siihen yhteiskunnallisesti hyväksyttyyn asemaan, ja samalla sä olet unohtanut elää, kerätä kokemuksia, no jooh hyvä lukija älä nyt hermostu.. kyllähän opiskelukin voi olla kokemus ja blablablaa!  Mutta sitten sä pääset siihen hyväpalkkaseen duuniin jota sä tajuut tekeväs koska oot fiksu,kymmenen vuoden päästä istut kotona kuuntelemassa Mamban Valokuvabiisiä ja mietit että missä ihmeessä sun kokemukset on kymmeneltä vuodelta!

Kaverit ja ystävät kulkevat myös kokemusten kanssa käsikynkkää, on hieno muistella frendien kans kokemuksia, vaihtaa kokemuksia, siinä tulee kokemuksillekkin uusia ulottuvuuksia kun kuulee samoista kokemuksista erinlaisia versioita     -5D experience-

Työkaluja kokemuksien rakentamiseen on muutamia, tärkein on oma pää, se on siks tärkein koska se on aina mukana, henkisistä puolista sosiaalisuus on ehkä yks suurimmista kokemuksien kasvattajista koska sosiaalisuus pistää sut keskustelemaan ja keräämään pieniä tietoja kokemuksien aikana, jotka sitten rakentaa se kokonaiskuvan kokemukselle! Ja tärkein on Halu kerätä kokemuksia, ei se kotona kaiket illat istuminen mitään kokemusta ole, vaan reippaasti liikkeelle, kävelet vaikka veden äärelle, heität kiven veteen ja kysyt ohikulkijalta että kuinkakohan monta kiveä tonne lampeen mahtaa mahtua! Ja hihitellen kävelet kotiin.... Se on kokemus.

Oma tärkein työkaluni kokemuksien keräämiseen on kamera, koneeltani löytyy varmaan 50 000 - 100 000 kuvaa erinlaisista kokemuksista, jotkut tykkää kirjoittaa kokemuksista päiväkirjaa, jotkut tekee kokemuksista lauluja mutta valitettavan moni ei tee kokemuksille mitään, sit ne vaan jää unholaan!

Hyvä lukija, tai paha lukija...  muista kerätä kokemuksia ja muista jalostaa kokemuksia... ei siitä ole hyötyä jos on sata samanlaista kokemusta vaan tee niistä persoonallisia, väritä niitä riko niitä mutta tee ne niin että sydän on mukana!
np. Nothing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti