maanantai 8. helmikuuta 2010

Kaksinaismoralismi

Bongasin äsken frendin postauksen facebookista jossa se ihmettelee kuinka uus facebookki pistettiin ulos kun ei vanhakaan toiminut yhtään.... Ymmärsin mitä frendi tarkoitti että peitetäänkö paskalla vanhaa paskaa..?? Mutta kommentoin seuraavanlaisesti hänen statukseensa:

Siis maailmassahan kaikki pistetään nykysin ulos paskana.... Se on pakko..... jos ne hios näitä saitteja kuukausia ja vuosia vaan sen takia että ne toimis niin ne huomais saatua sen valmiiks että sehän on vanha 
kun taivas eikä ketään kiinnosta vaikka se toimis kuinka varmasti....!! Sama on kaikessa tekniikassa.... Kännyköitä ei enään rakenneta kestämään kun vuoden koska se on keskiarvo mitä ihmiset pitää kännykkää niin miks rakentaa kännykkä joka kestäis pidempään, ja sehän on vapaan markkinalain kulmakivi että materia liikkuu helvetisti kokoajan koska se pitää rahan liikkeessä! facebookin päivityksissäkin on kyse massista.... ei ne koodaajat siel väännä hikihatussa näitä saitteja paremmaks sen takia että me oltais tyytyväisiä vaan sen takia että saadaan mainostajia jota me idiootit sit ruokitaan...

Tästä kaikesta sit rupesin miettimään sitä millä tiellä itsekkin olen.... olen kovasti ryhtymässä kapitalismin työmieheks eli se ammatti joka saa myytyä ihmisille ne unelmat ja kauneusihanteet.. eli mainosalalle!
Suosittelen katsomaan 99 francs elokuvan ja perään lukemaan Seppo Lampelan Hullu Klovni kirjan niin tiedätte mitä tarkoitan.
Mutta takaisin aiheeseen, eli tuntee itsensä kyl suht kaksinaismoralistiseks kun vastustaa materianlisääntymistä, tuotteiden myymistä ei sen takia että niistä olis kuluttajalla hyötyä vaan vaan sen takia että niiden valmistajat vetää kauheet hillot ja myy kuluttajille paskaa ja lupailtua unelmia! Ja silti samalla mä rakennan uraani mainosalanhenkilönä jonka pääprioriteetti on myydä ihmisille tuotteita graafisilla mielikuvilla! Eli unelmilla jota mainokset yrittää teettää.
    Meikataan malli kauniiks pistetään se kameran eteen tökötit naamalla, photoshopataan ja keksitään vitun hyvä tarina!! Sit se mainos sanoo Pikku-Liisalle että "tule tänne niin elät (meidän) unelmaa"! ja liisan poikakaverille Pikku-Kallelle "sinulla pitää olla näin kaunis tyttöystävä tai et ole mitään..."   
    Ja näin Liisa ja Kalle on ihan sekasin.... tää malli vetää kokkelia naamaan ja yllätysyllätys voittaja on kusipää joka ei maksa näidenkään henkilöiden terveydenhuoltoa vaan vetää niiden kaikkien selkänahasta massit!
   Mutta kyllä mainosmaailmassa hyvääkin on...! (tosin aika vähän) mutta yks plussa on kehitys, ihminen ajattelee asioita paljon laajemmin.. osaa ottaa enemmän asioita huomioon... kehittyy... ja oppii tunnistaa ympäriltä muutakin kun sen Kuokan ja Jussin!! Eli ihminen oppii erinlaisuutta ja vaikka sitä ajatellaakin että muoti olis se mihin kaikki pyrkii niin muodista on pikkuhiljaa tulossa kirosana ja ONNEKS kaikki genret,ryhmät, lahkot, jengit sekottuu.... Koska erinlaisten yhteisöiden välillä syttyy aina suurimmat sodat.... Sit kun kaikki periaatteessa hyväksyy toisensa niin ollaan kaikki samalla erinlaisia mutta samalla viivalla!


P.s. Pistin tänkin tekstin ulos paskana... täynnä typoja mutta vaan sen takia että saisin sen eetteriin ja itselleni mielihyvää.... Ai ai mä olen kaksonaismoralistinen... Mutta älä sä tee niinku mä teen vaan tee miten sust parhaiten tuntuu...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti