maanantai 31. tammikuuta 2011

Kuvia elinympäristöstä!

Tuossa oli sellanen viikon mittainen pieni sadekausi täällä rannikolla, tuuli varmaan jtn 25-30m/s, tuulen voimakkuudesta kertoo se että liikennemerkitkin vääntyivät.... mutta tätä se on espanjan talvi, lunta ei tule mutta täällä se sitten onkin korvattu helvetinmoisilla vesisateilla! Mutta hyvää on se että sit kun sitä vettä tulee niin sitä tulee kunnolla ja vähän aikaan... Ja sen jälkeen on aina pouta! Oheessa muutamia kuvia omalta työmatkaltani.... Työmatkaa on sellaset about 100metriä!


Sateen jälkeen on aina pouta, kuva paseolta (rantakadulta) aamulla n. 9 aikaan!



Oma koti kullan kallis! Allekirjoittaneen kotihotelli! 15kerrosta ja mä olen saanut kämpän toisesta....! Mutta kyllä siitäkin aamuinen välimeren kimallus näyttää ihan mukavalta!

Oikella rantaa, nyt tosin aika tyhjä ja autio! Mutta uskon että kuukauden päästä ainakin rupee jo vilkastumaan!

Rannan läpi menee joki mereen, kesällä vettä on sen verran että pystyy loikkaa yli mutta näin talvisin vuorelta tuleva vesi rakentaa merelle omaa uomaa..!

Oma hotelli vähän kauempaa!

Espanjalaiset ovat hyvin uskonnollista kansaa, kirkot ovat vaatimattoman pieniä mutta uskonnollisia patsaita löytyykin sitten enemmän kuin tarpeeksi!

Aurinkoa otetaan vaikka sitten vaatteet päällä!

Paseolta kuvattua! 8km rantakatua johon mahtuu varmaan sata hotellia ja varmaan 300 ravintolaa!

Ja sitten oma työpaikkani! Toimituksemme sijaitsee Centro Finlandiassa. Vasemmalla ravintola Dos Leones 2, jossa  pidetään kollegojen kanssa virkistyspalavereja! Oikealla onkin sitten sisäänkäynti tähän suureen keskukseen!
P.s. ei nää pojat ainakaan tageja osaa täällä tehdä!

1 kommentti:

  1. Kiitos <3 ei lunta, ei loskaa, ei pipoja ja hanskoja.. I´m coming!

    VastaaPoista